Fantastično iskustvo uz Outstanding

Tko smo mi? Mi smo Outstanding. Outstanding znači „fantastičan” i „impresivan”. Ali za nas, također znači energijastrast i doživljaj. Upravo tome težimo svakoga dana. Podižemo kampiranje na višu razinu i tako zadovoljavamo potražnju za safari šatorima i luksuznim glamping šatorima.

S nama možete odabrati ono što želite: veliki ili mali, puno ili malo luksuza, sa ili bez tobogana, zatvorenog kreveta ili možda dodatnog kata. Brinemo se za vas od početka do kraja, Neovisno o tome želite li savjet o tome koji je šator najbolji za Vaše kampiralište ili želite da ga izgradimo po sistemu „ključ u ruke“.Ponuda:

  • Pružanje odgovarajućih savjeta
  • Osobni pristup
  • I puno entuzijazma!

Izgradnja i prijevoz

Brinemo se za Vas od početka do kraja. Možemo se u potpunosti pobrinuti za prijevoz do Vaše lokacije, neovisno o odredištu. Nemate vremena sami izgraditi šator? Možemo to učiniti za Vas. Ne samo da montiramo glamping šator nego za Vas i opremamo interijer ili sastavljamo namještaj. Svoje prve goste možete dočekati tog trenutka kad odemo!

Prikladan interijer za svaki safari šator

Što glamping šator čini tako udobnim? Interijer i dodatna oprema! Zato isporučujemo i drvene skele ili luksuzan namještaj i sva učvršćenja. Vaš glamping također možemo opremiti i madracima, jastucima te čak i perilicom suđa! Tako svojim gostima možete ponuditi potpuno namješten safari šator.

  • Bogati izbor namještaja od borovog drveta
  • Visoka kvaliteta
  • Pustolovni glamping uz atmosferu prirode

Želite li znati više? Stoga nam se slobodno obratite!