Fantastično iskustvo uz Outstanding

Tko smo mi? Mi smo Outstanding. Outstanding znači „fantastičan” i „impresivan”. Ali za nas, također znači energijastrast i doživljaj. Upravo tome težimo svakoga dana. Podižemo kampiranje na višu razinu i tako zadovoljavamo potražnju za safari šatorima i luksuznim glamping šatorima.

S nama možete odabrati ono što želite: veliki ili mali, puno ili malo luksuza, sa ili bez tobogana, zatvorenog kreveta ili možda dodatnog kata. Brinemo se za vas od početka do kraja, Neovisno o tome želite li savjet o tome koji je šator najbolji za Vaše kampiralište ili želite da ga izgradimo po sistemu „ključ u ruke“.Ponuda:

  • Pružanje odgovarajućih savjeta
  • Osobni pristup
  • I puno entuzijazma!
glamping beurs

Izgradnja i prijevoz

Brinemo se za Vas od početka do kraja. Možemo se u potpunosti pobrinuti za prijevoz do Vaše lokacije, neovisno o odredištu. Nemate vremena sami izgraditi šator? Možemo to učiniti za Vas. Ne samo da montiramo glamping šator nego za Vas i opremamo interijer ili sastavljamo namještaj. Svoje prve goste možete dočekati tog trenutka kad odemo!

Prikladan interijer za svaki safari šator

Što glamping šator čini tako udobnim? Interijer i dodatna oprema! Zato isporučujemo i drvene skele ili luksuzan namještaj i sva učvršćenja. Vaš glamping također možemo opremiti i madracima, jastucima te čak i perilicom suđa! Tako svojim gostima možete ponuditi potpuno namješten safari šator.

Safari avantura: pustolovni glamping

Za pustolovni glamping potreban je namještaj izrađen od drvenih ploča iz našeg programa Safari Adventure. Naš namještaj za glamping izrađen je od drvenih ploča bez ivera što ga čini iznimno udobnim. Zbog obloge od koje se odbijaju nečistoća i voda, potrebno je manje vremena za održavanje. Pored toga što brušene drvene ploče odlično izgledaju, gotovo da i nećete trebati trošiti svoje vrijeme na njih. Vaši će gosti iskusiti pustolovan i ruralan doživljaj kampiranja.

  • Bogati izbor namještaja od borovog drveta
  • Visoka kvaliteta
  • Pustolovni glamping uz atmosferu prirode