Životni vijek vašeg safari šatora

Životni vijek vašeg safari šatora

I mi sudjelujemo u desetogodišnjem izazovu na Facebooki Instagramu. To nas je navelo da se prisjetimo dokle smo stigli s razvojem safari šatora posljednjih godina. Zato smo odlučili predstaviti do sada tri najvažnije točke razvoja!

Što su ovdje važne značajke? To su razvojne značajke koje su pripomogle produžiti vijek trajanja vašeg šatora za safari. Zato što se s vijekom trajanja od 10 godina gotovo uopće ne morate brinuti za naše šatore i kućice za safari. To je odlična stvar, zar ne?

Zato ćemo vam reći više o:
– Našim čvrstim 100 mm drvenim okvirima;
– Jedinstvenim završnim spojkama;
– Sustavu cilindrične cijevi.

Uvijek rabimo sustav cilindrične cijevi

Vaš unutarnji šator će tako uvijek sigurno obješen, a krov će biti čvrsto razapet

Za optimalno razapet krov važno je dobro rasporediti teret. Iz ovog razloga je naš krov pričvršćen pomoću istog sustava cilindrične cijevi kao i unutarnji šator. Time se postiže da se težina tereta ne nalazi na samo na jednoj točki te da je teret jednoliko raspoređen preko veće površine. Naš sustav cilindrične cijevi pruža bolju preciznost postavljanja, čime se produžuje vijek trajanja safari šatora.

Naši drveni okviri postali su čvršći

Od čeličnih i drvenih 80 milimetarskih okvira do standardnih 100 milimetarskih drvenih okvira

Naši 100 milimetarski drveni okviri su vrlo čvrsti. I moraju biti čvrsti, jer se naši šatori i kućice za safari postavljaju po cijelom svijetu. Okviri osiguravaju stabilnost šatora i mogu izdržati razne vremenske uvjete, uključujući i snažne vjetrove, kao ponekad i oluje. Za naše različite modele safari šatora i kućica zato koristimo 100 milimetarske drvene okvire. To čini naše okvire dvostruko čvršćima od čeličnih okvira i često upotrebljavanih 80 milimetarskih drvenih okvira.

Jeste li znali da imamo i okvire pogodne za snijeg? Njih koristimo za učvršćivanje drvenih okvira kako bismo osposobili šator da može podnijeti maksimalno opterećenje snježnih nanosa.

Razvili smo jedinstvene završne spojke

Radi zaštite vašeg safari šatora od vjetra i vremenskih prilika

Otkada smo dodali krajnje spojke našem asortimanu, ušle su u naš standardni paket pri kupovini safari šatora. Završne spojke produžuju životni vijek safari šatora, što apsolutno daje na vrijednosti vašoj investiciji.

Uobičajeno, zaporni mehanizam se montira na krajeve nosača. To je dosad bila i naša praksa, sve dok nismo primijetili da krajevi nosača mogu postati porozni tijekom godina zbog utjecaja klimatskih prilika. Ovo bi moglo predstavljati probleme u slučaju istrošenosti drvenih vijaka pri utjecaju klimatskih prilika. Pri snažnm vjetru može doći do lomljenja ili čak ispadanja istrošenih drvenih vijaka. U oba slučaja kao posljedica snažnog vjetra krov se može odvojiti ili čak potpuno uništiti.

Nakon ovih saznanja razvili smo naše završne spojke, kako bismo spriječili ovakve nezgode. Dodatak završnih spojki apsolutno je dodatna vrijednost optimalnom vijeku trajanja vašeg safari šatora!

Želite li znati još više o materijalima koje rabimo? U nastavku pročitajte više o našim materijalima. Ili nas pitajte za savjet!

Bilten

  • Najnoviji modeli
  • Predstojeći sajmovi
  • Posljednje inovacije
  • I još mnogo više...
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.