Želimo vam “Outstanding” sezonu

Želimo vam “Outstanding” sezonu

Neće samo naši klijenti biti zauzeti, ni mi nećemo sjediti skrštenih ruku ovog ljeta. To možete očekivati od nas.

Izložbeni salon
Krajem prošle godine, izložbeni salon je u potpunosti obnovljen, za sada smo završili s renoviranjem (bukvalno i figurativno 😉). Izložbeni salon je otvoren cijelog ljeta, od ponedjeljka do petka. Nemojte dopustiti da vas vrelo vrijeme zaustavi, unutra je lijepo i ugodno. Dakle, imate li vremena i osjećate li se zaustavljenim unatoč tome koliko ste zauzeti? Obavijestite nas o svom dolasku i pustite nas da vas posavjetujemo i inspiriramo! Možete zakazati ovdje.

Brza dostava iz vlastitih zaliha
Ako vam treba pomoć tijekom sezone, naravno da možete doći do nas. S obzirom da dostavljamo iz naših zaliha, brzo možemo promijeniti brzine i dati vam sav pribor, dijelove ili čitave šatore, čak i u sred sezone.

Namještaj od drveta za skele
Jeste li već vidjeli našu ladicu u kutiji kreveta? Ili opuštajuću mrežu za ljuljanje ili novi džakuzi? Naša paleta je nedavno proširena. Zanimaju vas mogućnosti za vaš interijer? Zatražite katalog našeg namještaja ili dođite i sami pogledajte u izložbenom salonu!

Sajmovi
Ove godine bit ćemo ponovo nazočni na najvećem sajmu raskošnih šatora i kampiranja. Čim budemo znali brojeve naših štandova, poslat ćemo vam poruku kako biste znali gdje nas pronaći. Planirate li i vi posjet sajmu? Obavijestite nas, rado ćemo vas upoznati!

Ove godine naše šatore možete naći na:
– Francuska – the SETT (Montpellier) – od 06.11. do 08.11.
– Engleska – the Glamping Show (NAEC Stoneleigh Park) – od 20.9. do 22.9.
– Nizozemska – Recreatie Vakbeurs (Hardenberg) – od 27.11. do 29.11.

Nastavit ćemo gradnju
Ljeto je pred vratima, što ne znači da ćemo mi stati s gradnjom. Izvan Europe mi i dalje gradimo. Jer sezone nisu jednake vrhuncu sezone u Europi. Ali se ni timovi za izgradnju u Europi ne moraju dosađivati. Primjerice, mi i dalje vrijedno radimo u Francuskoj, Engleskoj kao i na dva velika projekta u Hrvatskoj. Možda ste neki od tih projekata vidjeli na Facebooku ili Instagramu! Radi se o 55 u potpunosti namještenih šatora za Arena Glamping 99 u Pomeru. Ne možemo dočekati da vam pokažemo krajnji rezultat!

Imate li lijepe slike?
Na našem biltenu i kanalima društvenih medija mi redovito postavljamo poruke o našim klijentima. Volimo informirati i inspirirati druge, te davati našim klijentima jasniju sliku.

Imate li lijepe slike, priče o svojim šatorima ili biste željeli popuniti pregled za nas? Molimo kontaktirajte Anouk of Laurette ili nam pomozite poboljšati se popunjavajući upitnik na internetu.

Bilten

  • Najnoviji modeli
  • Predstojeći sajmovi
  • Posljednje inovacije
  • I još mnogo više...
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.