Idealni safari šator

Idealni safari šator

Budući da glampiranje dobiva na popularnosti u cijelom svijetu, posjetitelji iz svih krajeva svijeta posjećuju naš izložbeni prostor. Naravno, različite kulture znače različite želje.

U principu svi imaju isti cilj na umu, kupnju safari šatora ili kućice. Ali potraga za idealnim smještajem za glampiranje ide dalje od same kupnje šatora. Imamo za zadaću pronaći idealni safari šator za naše mušterije.

Jedinstven i isplativ šator

Kvalitetom i izgledom naših proizvoda dajemo vam solidan temelj za pretragu. Jer svi žele ponuditi nezaboravno iskustvo glampiranja. Kao krajnji korisnik, kamper traži šator koji će ga oduševiti.

Outstanding Medley luxus Lodgezelt Lodge zelt kaufen

Ali želite li kupiti safari šator, morate gledati više od izgleda. Šator mora imati dobar omjer cijene i kvalitete. Investicija mora biti isplativa. I po mogućnosti bez briga nakon kupnje šatora.

Te ako ispunjavamo prethodne uvjete, približavamo se idealnom safari šatoru, zar ne? Sada ga možemo početi prilagođavati.

Uvijek šator prilagođen vašim potrebama

Nije potrebno odmah znati koliko ljudi moraju stati u šator. Jer naši su šatori dostupni u raznim veličinama. Osim toga, možemo opremiti šator na način da je prigodan za veće ili manje obitelji.

Tražite moderan grupni smještaj? Onda ćemo produljiti vaš omiljeni šator za nekoliko metara. Nije moguće proširiti ga na terenu? Možda je kućica s opcijom dodatnog kata pravo rješenje. Ili možda možete u potpunosti iskoristiti prostor našim užim i kompaktnijim safari šatorima.

Naša velika ponuda uvijek nudi prikladno rješenje!

Odgovarajući interijer za svaki šator

S nama možete odabrati šta želite: veliki ili mali, manje ili više luksuza, sa ili bez tobogana, krevet ili dodatni kat. Nudimo brojne opcije te nam je stoga iznimno važno dati vam pravi savjet. Naravno da imamo nekoliko osnovnih formata, koji će vam omogućiti optimalno korištenje prostora. Ili formate kojim ćete se razlikovati od drugih dobavljača.

Je li kupnja safari šatora s toboganom nepraktična? Naravno da djeca ništa ne žele više od spavanja u šatoru s toboganom. Ali mislimo da je važno za šator da ne izgubi potreban prostor. Rješenje? Dizajn izgleda kao naš krevet, samo obrnuto. Uzbudljivo mjesto za spavanje ispod i prostrani prostor za igranje iznad tobogana. Voilà, osobit i praktičan!

Te koje god želje imate, postoji odgovarajući interijer za svaki šator. Vidite tobogan u našoj kućici Medley

lodge zelt kaufen Luxus zelt camping kaufen

I, kako izgleda vaš idealni safari šator?

Posjetite naš izložbeni prostor kako biste saznali kakve opcije za namještaj imate. Jer tamo možete naći skoro sve što imamo u ponudi. Kliknite ovdje za digitalni obilazak našeg izložbenog prostora.

Ili nas pitajte za savjet

Altre immagini..

Bilten

  • Najnoviji modeli
  • Predstojeći sajmovi
  • Posljednje inovacije
  • I još mnogo više...
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.