Usluge

Opuštajuća avantura

Ponudit ćete glampiranje? Želite privući više gostiju višeg socijalnog statusa pomoću Outstanding safari šatora? Ako se mi pitamo, bit će to opuštajući avantura za vas. Pomoći ćemo vam u svakom pogledu.

 Savjet

Dat ćemo vam savjet kada budete pravili planove. Bilo da se tiče poslovnog problema ili namještaja u šatoru. S našim praktičnim savjetima, napravit ćete dobar plan.

 Izložbeni prostor

Pitate se kako izgledaju Outstanding safari šatori? Uvijek ste dobrodošli u našem izložbenom prostoru u Renswoudeu. Zakažite posjet ovdje i inspirirajte se.

 Osobni kontakt

Naručivanje je lako i jednostavno. Dobit ćete jasnu cijenu za šatore koji vam odgovaraju. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas. Sve će biti puno lakše. Želite li znati više o nama sada? Pogledajte stranicu O nama.

 Interijer

Znate li da se možemo pobrinuti i za kompletan interijer vašeg safari šatora i kućice? Posjetite naš stranicu Interijer za više informacija o našem montažnom drvenom namještaju i dodacima.

 Transport

Možemo se pobrinuti za prijevoz do mjesta za montažu, gdje god to bilo.

 Montaža

Nemate vremena sami montirati šator? Možemo to učiniti umjesto vas. Potpuno. Ne samo da ćemo montirati šator, već ćemo i postaviti i montirati namještaj umjesto vas. Možete pozvati prve goste čim odemo!

 Upute za montažu

Sami montirate Outstanding safari šatore? S našim jasnim uputama ovo neće biti problem. Trebate još savjeta? Samo nas nazovite.

 Služba

Trebate dodatne komponente? Šator vam je oštećen? Dostavljamo zamjenske dijelove iz vlastitih zaliha.