Svestranost safari šatora

Od nogometaškog šatora do prodavaonice suvenira

Svestranost safari šatora

Masaže u Outstanding kućicama. Šatori za glampiranje na visini za jedinstveni boravak među divljim životinjama u safari parkovima. Naši safari šatori u zoološkim vrtovima pretvoreni u prodavaonice suvenira i zalogajnice s jedinstvenim i pustolovnim izgledom.

Potražnja za glampiranjem se ne povećava samo u kampovima i rekreacijskim parkovima. Drugi sada pametno reagiraju na želju za iskustvima za stvaranje uspomena te koriste naše safari šatore u različite svrhe:

 

    Prodavaonica suvenira
     Zalogajnica
     Muzej
     Blagovanje
     Recepcija
     Informacijski centar
     Jedinstveno noćenje u safari parkovima

Pogledajmo neke od naših najsvestranijih projekata glampiranja:

Safari šatori Knuthenborg safari parku

Spavanje među žirafama u Knuthenborg safari parku

Safari šatori dva metara iznad zemlje s prelijepim pogledom na savanu! Nakon uzbudljivog dana u Knuthenborg safari parku, gosti se mogu opustiti u prostranim safari šatorima sjedeći na terasi sa koje mogu promatrati velike skupine nosoroga, žirafa i zebri.

Izgradnja je upravo dovršena te se može rezervirati. Slijedite nas putem Facebooka kako biste bili obaviješteni o ovom projektu.

Pogledajte promidžbeni snimak
safari šatori Thoiry ZooSafari

Objekti za pripremanje hrane u Thoiry ZooSafari

U Parizu naši safari šatori se mogu pronaći čak i među dinosaurusima. U Zoo de Thoiry dio parka pretvoren je u park s dinosaurusima. U ovom dijelu zoološkog vrta, naš safari šator Wood pretvoren je u zalogajnicu. Zbog dodatnog ulaza na dugačkoj strani šatora, posjetioci mogu ući u prodavaonicu s obje strane.

Tražite jedinstvenu sladoledarnicu ili zalogajnicu?

Zatražite savjet od Nikolu
safari šator do sada

Nogomet u najdužem safari šatoru do sada

U Njemačkoj smo napravili naš najduži safari šator do sada. Krov ovog safari šatora Wood dugačak je nevjerojatnih 19 metara! U Rutherhofu posjetitelji mogu igrati bilijarmet, što je kombinacija bilijara i nogometa. Tko je ikada mogao zamisliti da će igrati nogomet na velikom bilijarskom stolu u našem safari šatoru?

Zanima vas kako smo ojačali ovaj jako dugački šator?

Pošaljite Remco e-poštu
Safari šator za svaki događaj

Safari šator za svaki događaj

Potražnja za glampiranjem se ne povećava samo u kampovima i rekreacijskim parkovima.  Festivali također pametno reagiraju na želju za iskustvima za stvaranje uspomena i trend glampiranja. Veliki broj (međunarodnih) festivala već je uvrstio ponudu raznovrsnih smještajnih opcija.

Naš safari šator XS već je bio na nekoliko velikih festivala i vjenčanja.

Pogledajte snimak
Safari šatore u pustolovne prodavaonice suvenira

Pustolovna prodavaonica suvenira

Pairi Daiza već je imao čast dobiti različite nagrade i više puta je izglasan za najbolji zoološki vrt u Europi. Vrlo cijene iskustvo posjetilaca te posvećuju jako puno pozornosti inovaciji i atmosferi. Stoga je park odlučio pretvoriti naše safari šatore u pustolovne prodavaonice suvenira!

Želite li saznati više o našim posebnim projektima?
Remco će vam rado ispričati.

Stupite u kontakt s Remco
safari šatora XS

Spavanje u drveću

Noć u drveću u srcu Wildlife Parka jamči vam nezaboravnu noć. Više safari šatora XS na platformama koje su obješene među drvećem. Opremljeni su bračnim madracem i sa dvije udobne stolice, te se gosti mogu opustiti dok promatraju životinje kako skakuću po travnjaku.

Tražite način da gostima ponudite jedinstveno noćenje?
Pogledajte snimak Šatora drveta i inspirirajte se!

Pogledajte snimak
safari šatori glampiranje

Jedinstvena lokacija za sastanke

Tko kaže da sastanci moraju biti dosadni? U BuitenOverleg-u u Nizozemskoj, tvrtke mogu zakupiti njihovu prostranu Outstanding kućicu na obali. Kućica ima površinu od prijeko 40 m2 te se može koristiti za sastanke ili prezentacije za grupe do 30 osoba. Ovo je možda jedno od najinspirativnijih okruženja za poslovne sastanke!

Budite nadahnuti