Safari šatori

 

Model s kojim je sve započelo

Kod nas možete pronaći razne vrste šatora, ali safari šator je model s kojim je sve započelo. Razlog za to jest što smo 2009. godine primijetili kako potražnja za luksuznim odmorom u safari šatorima ubrzano raste. Odlučili smo preuzeti inicijativu donoseći inovativne šatore visoke kvalitete na tržište. Do sada smo uvelike proširili asortiman s različitim vrstama safari šatora, kućica i više posebnih modela. Ali možemo lako tvrditi da je safari šator osnova naše tvrtke i našeg širokog asortimana šatora i kućica. Pročitajte više o podrijetlu Outstandinga ovdje.

Avanturistički smještaj za vaše goste

S našim različitim vrstama safari šatora možete se razlikovati od drugih kampova i rekreacijskih parkova. Razlog za to je što svi modeli imaju jedinstven, čvrst i luksuzan izgled. Kupnjom safari šatora možete stvoriti nezaboravan doživljaj za svoje goste. Gostima ćete pružiti jedinstven, umirujući i avanturistički smještaj.

Bez brige o svom šatoru

Modeli imaju temelj jak kao čelik zahvaljujući drvenom okviru. Na ovaj način safari šatori su jaki kao kuća. Naime, mislim da je od ključnog značaja što ne morate brinuti o šatorima nakon postavljanja. Šatori moraju pružiti udobnost, te osigurati da vaši gosti mogu optimalno uživati u glampiranju.

Udobnost u prirodi

Safari šator savršen je za vanjski život. Smještaj u prirodi jest popularan, i to će i ostati. Ali danas gosti također traže udobnost, privatnost i lijep raspored koji je također funkcionalan. Baš to možete ponuditi gostima sa safari šatorom. Svi naši šatori dolaze u raznim veličinama. Na ovaj način uvijek ćete pronaći šator koji vam odgovara. Možemo vas posavjetovati o najboljem rasporedu. Naši šatori vrlo su udobni i prostrani, za razliku od pokretne kuće. Rado ćemo vam pomoći da iskoristite ovaj prostor na najbolji mogući način.

Vidi sve safari šatore