Safari šator XS

  • 2,5 x 3 metara unutarnji šator
  • 2,5 x 5 metara vanjski šator
  • Za dvije osobe

Safari šator XS

Tražite inovaciju ili idealan šator za planinare?

Sigurno ćete se zaljubiti na prvi pogled kada upoznate naš safari šator XS. Ovaj inovativni model potpuno odgovara svom imenu s unutarnjim šatorom od 2,5 x 3 metara. Kad pomislite na nešto malo pred očima vam se pojavi nešto drago i slatko. Sve je to točno, ali u isto vrijeme naš najmanji model jednako je jak i luksuzan kao i njegova veća braća.

Safari šator XS inovativni je model, funkcionalan za korištenje te je jako zanimljivo ulaganje za vlasnike kampa zbog svoje cijene.

Tražite idealan šator za planinare koji će pružiti dobar noćni odmor za planinare i bicikliste? Razmišljate dodati manji smještaj u kampu? Možda samo tražite inovaciju kako biste se razlikovali od drugih. Želite li osigurati nezaboravnu pustolovinu djeci u šatoru samo za njih? Ovaj model ima više namjena i čak se može po želji i pomaći.

XS je možda manji od drugih modela, ali ne dajte se zavarati. Ovo ne umanjuje ni najmanje lakoću korištenja i kvalitetu na koju ste navikli od nas. XS se također može ostaviti da stoji tijekom cijele godine, bez obzira na vrijeme.

Želite li pogledati unutra?

Krenite na virtualnu šetnju kroz naš safari šator XS.

Željeli biste znati više o safari šatoru Safari šator XS?
Zatražite cijenu

Još slika...

Postavili smo ovaj šator na sljedećoj lokaciji

Camping de Molenhoek

Nizozemska

„Safari šatori za inovaciju." „Postavili smo safari šatore kako bismo se razlikovati od ostalih. Inovativni su i mislim da je važno pratiti trendove....

View details

Kamp De Wije Werelt

Nizozemska

Uđite u ‘ Wije Werelt’! Kamp De Wije Werelt suvremeni je luksuzni obiteljski kamp, na jedinstvenoj lokaciji u Veluweu i u šumama Otterla pored nacionalnog...

View details