Krajnje spojnice

Dulji životni vijek za vaš safari šator

Otkad smo dodali nove krajnje spojnice asortimanu, uvijek ih preporučujemo pri kupnji safari šatora. Krajnje spojnice produljuju životni vijek naših safari šatora, te zato definitivno dodaju vrijednost vašoj investiciji.

Koristimo iskustvo u montaži šatora da učimo i optimiziramo. Ovo važi i za spojnice koje su obično postavljene na kraju greda. Primijetili smo da tijekom godina vrhovi borovih greda postaju porozni zbog vremenskih uvjeta. Ovo je neizbježno, ali može biti loša kombinacija kad vijci za žicu za drvo počnu korodirati zbog vremenskih uvjeta. Zbog jakog vjetra korodirani vijci za žicu za drvo će se slomiti ili čak izvući iz debla. U oba slučaja jak vjetar bi mogao odvojiti krov od krovne grede i slomiti ga.

Ali to je nemoguće s našim novim krajnjim spojnicama. Nakon ovog otkrića, smislili smo novu verziju, kako bismo bili sigurni da se neće ponoviti. To ih čini apsolutnom dodatnom vrijednošću za optimalan životni vaše investicije.

Pitate se što još osigurava optimalni životni vijek? Saznajte više o našim unutarnjim šatorima, krovovima i drvenim okvirima.