Drveni okviri

Drveni okviri jaki poput željeza

Naši drveni okviri jaki su poput željeza. To je ključno s obzirom da su naši safari šatori i kućice postavljeni svagdje u svijetu. Stoga je jako važno da okviri čine šatore otpornim na sve vremenske prilike. Svi šatori su otporni na zimu, na jak vjetar, čak i na oluju. A imamo čak i snježne okvire.

 Snaga vjetra

Svi drveni okviri safari šatora se sastoje od okvira od okruglog drveta promjera 100 mm. Inženjerska tvrtka Tentech izvela je razne proračune. Ovi strukturni proračuni jamče da šator može podnijeti dinamički tlak i snagu vjetra od najviše 0,25kN/m². To predstavlja snagu vjetra 8 (Beaufortova ljestvica) te je unutar svih sigurnosnih granica proračuna. Klijenti su nam rekli da šator može čak podnijeti snagu vjetra 11 na Beaufortovoj ljestvici.

 Opterećenje snijegom

Najveće opterećenje snijegom iznosi 0,22 kN/m², što odgovara do 10 cm svježeg snijega. Jamči se da su ovi brojevi unutar sigurnosnih granica.

 Optimizacija

Naši materijali jaki su poput željeza zahvaljujući stalnoj optimizaciji. Uvijek smo u potrazi za najboljim materijalima, kritični smo i tražimo napredak. Željeli biste znati više o materijalima koje koristimo? Možete naći više informacija o proizvodu ovdje.